Cornelis Vreeswijk Genootschap

Algemene Ledenvergadering, gevolgd door muziek

De algemene ledenvergadering vindt plaats op zondag 8 april, 13.45 – 14.45
Plaats: dorpshuis “De Schalm”, Doctor Nuijensstraat 14-B, 1617 KC Westwoud

Hiermee keren we weer eens terug naar de plaats waar het CVG in 2001 werd opgericht. Het CVG is daar nog verscheidene malen teruggeweest, voor het laatst in november 2013 met een geslaagd “Open Podium” programma.

Openbaar vervoer: het is het beste om per trein te reizen naar station Hoogkarspel, aankomst 13.08 (vanuit Amsterdam), halfuurdienst. Net als in 2013 doen we een beroep op autorijders om treinreizigers af te halen bij dat station, 3 km. Verwijderd van “De Schalm”
Leden van het CVG kunnen over ca. twee weken de bescheiden voor de vergadering verwachten per e-mail.

Oproep aan artiesten:

Na de ALV wil iedereen natuurlijk muziek horen. (vanaf 15.00 uur)
Dit gedeelte van het programma is uiteraard toegankelijk voor iedereen. (Entree gratis)
We willen graag artiesten de mogelijkheid geven om zich te laten horen. Deze oproep is niet alleen beperkt tot  leden van het CVG – we weten dat er buiten onze kring nog honderden andere Cornelis Vreeswijk-liefhebbers zijn. Men hoeft zich niet uitsluitend te beperken tot nummers van Cornelis, maar men mag ook ander (of eigen) werk laten horen. Uit de opgaven van de artiesten wordt een programma samengesteld.
Hieronder vindt u de link naar het aanmeldingsformulier, zowel voor de ALV (alleen leden) als voor het aansluitende muziekgedeelte (toehoorders & geïnteresseerde artiesten)

Aanmelden ALV en muziek

(Aanmelden is niet verplicht, maar “vol is vol”)
Het bestuur

Meer weten? Neem dan contact op met:
Wim van Kooten, secretaris Cornelis Vreeswijk Genootschap: 020-4473035 of 06-19632055

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.