Cornelis Vreeswijk Genootschap

 

AanmeldingsformulieR

 Het Cornelis Vreeswijk Genootschap is een vereniging voor liefhebbers van Cornelis Vreeswijk, die willen voorkomen dat Vreeswijk in Nederland in de vergetelheid raakt. We komen een paar keer per jaar samen, waarbij gezelligheid en de muziek van Vreeswijk voorop staan.

Ook zet het Genootschap zich in voor de muzikale nalatenschap van Vreeswijk. We proberen hem onder de aandacht van de media te brengen en te houden. Daarnaast heeft het Genootschap contacten met Zweden en Cornelis Vreeswijk Sällskapet.

Leden ontvangen meerdere keren per jaar het ledenblad De Pijpendraaier met informatie over Vreeswijk en de laatste ontwikkelingen in binnen en buitenland.

Het lidmaatschap bedraagt € 17,50 per jaar. Een gezinslidmaatschap is € 22,50. Dat is inclusief de digitale versie van het ledenblad De Pijpendraaier.

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.