Cornelis Vreeswijk Genootschap

Op 12 november 2012 vond in de Stadsschouwburg Velsen het Cornelis Vreeswijk Gala plaats. Het was toen exact 25 jaar geleden dat Cornelis Vreeswijk overleed. Vreeswijk-kenner en muzikant Laurens Joensen verzamelde voor deze bijzondere muzikale hommage topmuzikanten als Maarten van Roozendaal, Fernando Lameirinhas en Fay Lovsky. Speciale gast was zanger Jack Vreeswijk, die in Zweden in de voetsporen van zijn beroemde vader is getreden. Hiervan is een supermooie CD, alsmede een DVD gemaakt. Erg mooie muziek, boeiende interviews en indrukwekkende beelden.

Murk-Jaep van der Schaaf maakte een prachtige documentaire van dit gala, waarbij bijzondere interviews worden afgewisseld met schitterende live-opnamen van deze avond. Deze documentaire is op DVD gezet.
Bekijk de TRAILER: https://vimeo.com/110877139

De CD en DVD worden als één pack aangeboden voor een prijs van € 25,00, daarbij komen € 5,00 aan verzendkosten. (inclusief btw)

Hoe bestelt u de Thuishavensamba?

  1. Maak het verschuldigde bedrag over naar NL69 INGB 0003653447 van het Cornelis Vreeswijk Genootschap, onder vermelding van: “ N x THS “ , waarbij N staat voor het aantal exemplaren van het album. Geef ook het volledige postadres op.
  2. We hebben ook graag uw e-mailadres. Zet dit er ook bij (optioneel).
    Omdat veel banken het symbool @ niet slikken in de omschrijving, vervang dat door het woordje “at”
  3. Voor verzending naar het buitenland en overige vragen: richt deze per e-mail aan
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. = info at cornelisvreeswijk.nl

Speciale Thuishavensama-editie van "De Pijpendraaier"

Er zit geen boekje met teksten bij dit album. Daarom heeft het CVG een speciale uitgave van ons ledenblad “De Pijpendraaier” verzorgd, deze bevat alle liedteksten en credits die op de cd/dvd staan.
Ook het interview dat Michel van Dijk heeft afgenomen met de makers is hierin weer opgenomen.

Een .pdf versie wordt echter afzonderlijk op de website geplaatst en is voor iedereen HIER te downloaden.

thuishaven samba gala

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.