Cornelis Vreeswijk Genootschap

Hieronder een korte samenvatting van podiumoptredens met Cornelis Vreeswijk- muziek.

Deze staan meer uitgebreid beschreven in pdfPijpendraaier 2023 – 1 (klik om te downloaden).


CVG podium 2023Tussen Zang en Muziek - Ampzing Genootschap

Zaterdag 25 maart 2023 20:00  - Theateer de 3klank - Driehuizerkerkweg 34 A, 1985 EL
(Reprise van een voorstelling die in maart 2020 zou plaatsvinden, maar vanwege corona werd uitgesteld. Deze voorstelling is vrijwel uitverkocht) 

Morgen wordt het beter - TizNix & Ernst Daniël Smid

Woensdag 19 april 2023 in theater De Voorveghter te Hardenberg, voor Herman een thuisbasis.Tickets voor de voorstelling bestellen:  https://www.voorveghter.nl/programma/TizNix 

Algemene Ledenvergadering

Het bestuur heeft besloten om op deze datum ook de Algemene Ledenvergadering van dit jaar te houden, voorafgaand aan het theateroptreden. Die zal plaatsvinden in het nabij gelegen Grand café-restaurant De Troubadour en beginnen om 17.30 uur. 
Het restaurant biedt voor concertgangers een speciaal menu aan voor € 30,-- .Men wordt wel verzocht om hiervoor van te voren een tafel te reserveren en we raden aan om dit vroegtijdig te doen - we begrijpen dat er een limiet is aan wat men kan leveren. 
Maaltijd reserveren: tel  0523-273838
(De ALV is natuurlijk alleen bedoeld voor leden. De maaltijd (voor de speciale prijs) is echter ook te bestellen door niet-leden, als men maar een toegangsbewijs voor de voorstelling kan tonen.) 

Ruigoord

Zaterdag 6 augustus 2023. Dit is het weekend in de buurt van "Cornelisdag" ( geboortedag) 8 augustus en de locatie leent zich vooral ook uitstekend voor zonnige zomeroptredens.

We stellen vooraf de eis dat er voldoende aanmeldingen moeten zijn, en men dient vooraf te betalen. Wij stellen dat er minstens 25 vooraanmeldingen moeten zijn (tegen gereduceerde prijs) en rekenen erop, dat er nog minstens zo'n aantal bijkomt die zich later - of ter plekke - aanmelden. 
Bij te weinig aanmeldingen wordt het geld direct teruggestort. 

Hans van Deelen  in het Weefhuis, Zaandijk

Lagedijk 39 - 1544 BB  Zaandijk - 075 622 4380
Zondag 2 apr 2023   -  15:00 - 17:00 u – toegang gratis. 
In Zaandijk gaat Hans "Getinghonung à la Berzelli" spelen in een heel bijzondere bewerking.
https://hetweefhuis.nl/evenementen/poetische-zondagmiddag/

Het havenfestival 2023

Dit jaar vindt er weer een havenfestival plaats in IJmuiden, op zaterdag 24 en zondag 25 juni, met als thema "Rauwe Kunst".  Op dit moment  weten we nog niet of het CVG hierbij  vertegenwoordigd zal zijn. Hou dus onze website/facebook in de gaten. Mocht dit niet het geval zijn, dan hoeft niets u te beletten om op grootse wijze toch van dit havenfestival te gaan genieten.

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.