Cornelis Vreeswijk Genootschap


De tocht zal rond 15.30 - 16.00 eindigen op Pavillioen Zuidpier, waar Cornelis vaak kwam. Daar kan men gaan genieten van lekkere drankjes (etc.) en daar wordt ook voor gepaste muziek gezorgd. En de eerste drankjes worden door het CVG aangeboden. Daarna zullen degenen, die fietsen hebben gehuurd weer de weg terug vinden naar station Driehuis.
Men kan zijn eigen fiets meenemen, maar zonodig kan een fiets worden gehuurd bij Dutch Pedelec Tours (e-bike) voor € 25.00. Echter: voor leden van het CVG geldt voor deze gelegenheid eenmalig een huurprijs van € 10.00
Voorts bevindt zich op station Driehuis een uitgiftepunt voor OV-fietsen. Om daarvan gebruik te maken moet men in het bezit zijn van een abonnement daarop, gekoppeld aan de persoonlijke OV-chipkaart. Dit moet men dan dus van te voren regelen. Zie http://www.ns.nl/deur-tot-deur/ov-fiets voor meer informatie. Er zijn in Driehuis 8 kluizen, geef daarom aan ons op indien u hiervan gebruik wil maken, dan houden wij in de gaten of dit aantal niet wordt overschreden. (Alternatief: Santpoort Noord, of Pontplein)

Deelname is niet alleen beperkt tot CVG-leden, maar ook niet-leden kunnen deelnemen. zoals al de geïnteresseerden die deze site bezoeken.
Er is alleen een maximum groepsgrootte. Mocht die worden overschreden, dan zal de tocht in de nabije toekomst nog eens worden herhaald. Men kan zich opgeven via deze link Formulier fietstocht of anders – als dat niet werkt - via een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geef daarbij ook aan, of je een fiets wil huren van Dutch Pedelec Tours, dan wel een ov-fiets wilt gaan gebruiken. Vóór 3 september ontvangt eenieder een bevestiging van zijn of haar deelname. Behalve een eventuele fietshuur is deelname gratis.

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.