Cornelis Vreeswijk Genootschap

kerstaanbieding afbeelding defIn het afgelopen jaar heeft het CVG uiteraard minder kunnen organiseren dan gebruikelijk. In het jaar 2021 denken we het ook nog rustig-aan te moeten doen – en laten we allen hopen dat we er in 2022 weer in “full swing” tegenaan kunnen gaan!

Als een douceurtje voor de doorgestane ontberingen heeft het CVG besloten om de contributie voor het jaar 2021 voor één keer drastisch omlaag te brengen

van €17,50 naar slechts € 10,-- voor een individueel lidmaatschap (Familielidmaatschap: van € 22,50 naar € 15,--). Dit geldt zowel voor bestaande als voor nieuwe leden. Bent u al lid? Wacht dan het verzoek om contributie-betaling af, dat u rond de jaarwisseling zult ontvangen.

We hopen ook van onze vele honderden Facebook- en Instagram volgers velen te kunnen overhalen om lid te worden van het CVG voor dit mooie “instaptarief”. We hopen dat u dit zult doorbrengen in goede gezondheid.

Boek
Een maand geleden werd het boek “Langs het pad naar de tempel” uitgebracht, geschreven door Hans van den Pol. U heeft er over kunnen lezen, in diverse kranten, in onze CVG-sites en ook via de radio. Een leuk kerstcadeau voor slechts € 10,-- Verkrijgbaar via elke boekhandel, maar desgewenst ook (gesigneerd!) via het CVG. Een gratis dvd "Cornelis Leeft" doen we er dan bij. En de "Thuishavensamba"is ook nog verkrijgbaar.
Op het formulier dat u hieronder kunt aanklikken, kunt u zich opgeven als (nieuw) lid. Maar u kunt eventueel - ook als u geen lidmaatschap overweegt, of al lid bent. (U kunt deze volledige boodschap ook in deze PDF bekijken).

>> KLIK HIER OM NAAR HET FORMULIER TE GAAN WAARIN HET VOLLEDIGE AANBOD TE ZIEN IS.

 

 

De Cornelis Vreeswijk Genootschap website maakt gebruik van cookies. Ook gebruiken wij Google Analytics om het bezoek te analyseren, zodat we het ontwerp en de functionaliteit van de site kunnen verbeteren.